Julekalenderen

Har du sett Jule-Thomas?

Thomas har blitt Jule-Thomas. Eller Nisse-Nilsen. Hver dag dukker han opp i en ny luke.

Hver dag i adventtiden vil Thomas dukke opp i en ny luke med nye spørsmål.
Publisert

1. desember var vi igang med årets julekalender. Tre vinnere trekkes ut i januar, men først gjelder det å ha flest mulig riktige svar, og sende dem inn til oss.

Frie tøyler
– Det er ikke så vriene spørsmål. Noen er kanskje vanskeligere enn andre, men alt har tilknytning til Svalbard og det er mulig å lete seg fram på nettet, sier Thomas Nilsen, som i år har fått frie tøyler. Dermed dukker han hver dag opp julekalenderen i svalbardposten.no med nye spørsmål.

– Jeg hadde lyst til å gjøre noe nytt.Dessuten er det helt på sin plass med en julekalender i verdens nordligste avis, poengterer Thomas som dette året risikerer å påføre seg selv et økenavn.

Tilgjengelig ut året
Jule-Thomas er litt distré, men vet å holde fatningen, og fisker alltid opp et spørsmål i en stresset situasjon. I julekalenderen møter vi ham i forskjellige situasjoner rundt i Longyearbyen fram til og med julaften.

Hver dag legges det inn en ny kalenderluke på nettsiden, som vil være tilgjengelig i svalbardposten.no helt fram til julehøytiden er over.

– Jeg vil anbefale deltakere om å samle opp svarene og sende dem inn samlet til oss. Så trekker vi ut en vinner på nyåret, sier kalenderverten, som til daglig jobber som annonsekonsulent i Svalbardposten.

Helaften for fire
Blant de som har alt riktig, trekker vi ut en vinner som får champagnesmaking i det gamle Nordpolet etterfulgt av en fire-retters middag med vinpakke på Funken. Gavekortet varer ut 2014 og gjelder for fire personer. I tillegg trekker vi ut to andre heldige som får hvert sitt halvårsabonnement på Svalbardpostens eavis.

Svarene sender du inn på epost til jul@svalbardposten.no eller som vanlig post til Svalbardposten, postboks 503, 9171 Longyearbyen.

Merk konvolutten eller eposten med «Julekalender».

Lykke til!


Luke 3

Luke 2
Luke 1

Powered by Labrador CMS