Audun (48) er ny journalist i Svalbardposten

Svalbardposten har ansatt Audun Bårdseth som ny journalist. Han vil erstatte Morten Fredheim Solberg, som flytter ned ved månedsskiftet.

Audun Bårdseth ser frem til å ta fatt på jobben som journalist i Svalbardposten.
Audun Bårdseth ser frem til å ta fatt på jobben som journalist i Svalbardposten.
Publisert

Bårdseth begynte sin journalistkarriere i 1992 i avisa Glåmdalen, og siden 1994 har han jobbet i avisa Gjengangeren i Horten. Først som journalist, senere som vaktsjef og nyhetsredaktør. De siste fem årene har han vært redaktør og ledet avisen gjennom digitalisering og omstilling.

– Jeg tror det blir fantastisk, spennende og lærerikt. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kollegaer og lære mye, sier han.

Han begynner i jobben 1. mars og tar over stillingen etter Morten Fredheim Solberg, som vil overlappe frem til 1. april. Han har aldri tidligere vært på Svalbard, men gleder seg til å bli kjent med samfunnet.

– Det virker som et eksotisk og spennende sted, i tillegg til at det er sammensveiset. Jeg er fryktelig glad for å ha fått muligheten, og gleder meg til å ta fatt, sier han.

Redaktør Hilde Røsvik ønsker den nye journalisten velkommen.

– Vi har hatt mye utskifting de siste årene og det tar på i en så liten bedrift. Nå håper jeg at Audun blir her en stund, jeg er i alle fall veldig godt fornøyd med ansettelsen. Det er leit at Morten slutter etter bare et år, men det er viktig å prioritere familien, sier Røsvik.

Powered by Labrador CMS