Varer og avis er forsinket

Skyldes tekniske problemer med postflyet.

FLYFAST: Dagens papirutgave av Svalbardposten er fortsatt på fastlandet. Vi anbefaler e-avisen som alternativ. Link til den finner du nede i teksten.
FLYFAST: Dagens papirutgave av Svalbardposten er fortsatt på fastlandet. Vi anbefaler e-avisen som alternativ. Link til den finner du nede i teksten.
Publisert

Siste:
Svalbardposten kom med SAS-flyet torsdag ettermiddag. Løssalgsstedene fikk avisen cirka klokken 16. De med postboks har også fått avis utdelt i ettermiddag. De resterende får avisen i postkassen fredag morgen. Beklager forsinkelsen.

Dersom du ikke finner ukas ferske utgave av Svalbardposten i Longyearbyen i dag, er du dessverre ikke alene. Avisene er fortsatt på fastlandet, i påvente av transport opp til Svalbard. De sendes vanligvis med postflyet fra Tromsø, men denne gangen har det ikke gått som planlagt.
– Postflyet har problemer, og kommer ikke resten av uken, forteller Ronny Strømnæs, daglig leder i Svalbardbutikken.

Anbefaler e-avisen
Det er for øyeblikket usikkert når avisene finner veien til Longyearbyen. Om de ikke kommer på fredag, må leserne av papirutgaven smøre seg med tålmodighet og vente til mandag.
Den digitale utgaven av papiravisen - e-avisen - kan du lese her på våre nettsider.
– Vi beklager sterkt det som har skjedd, men det finnes dessverre ingen alternative transportmetoder for oss, sier redaktør Hilde Røsvik.
Har du problemer med å logge deg inn for å lese e-avisen, kan du ringe 23 36 19 07. Du kommer også dit hvis du ringer Svalbardpostens sentralbord på 79 02 47 00 og taster valg nummer én.

Melk, frukt og grønt
Flyproblemene betyr også at det blir litt glisne hyller i matbutikken, både når det gjelder melk, frukt og grønt. Butikken forsøker å få sendt opp noen ferskvarer med vanlig rutefly på torsdag, men kan ikke garantere noe. En ladning med frukt og grønt er ventet fra Oslo på fredag.
Butikksjef Strømnæs skriver i en SMS til Svalbardposten at et alternativ kan også være å sende varer opp med båten.

Powered by Labrador CMS