Sandra henter de beste råvarene på brygga
– Vi er bortskjemte, sier de som jobber på Bjørnøya, og sikter til den gode maten. Sandra Kræmer er sterkt delaktig i bortskjemmingen. Selv liker hun sjømat best.
Fra kjøkkenet på den meteorologiske stasjonen på Bjørnøya kommer de deiligste dufter. Når du i tillegg ser skiltet i spisesalen, som forteller om servering av fire måltider daglig, vet du at du har noe godt i vente.
På kjøkkenet jobber Tromsø-jenta Sandra Kræmer (27). Hun har utdannelse både som kokk, servitør og innen ernæring. Fra tidligere å ha jobbet på restaurant i ishavsbyen, jobber hun nå altså på ei øy midt i selve ishavet.
Svalbardposten har drevet undersøkende journalistikk blant besetningsmedlemmene på Bjørnøya, og de fleste er enige om at Sandras spesialitet må være mat fra havet.
1 måned digitalt abonnement
Digital måned
190,-
for 1 måned
Bestill her
1 år papir og digitalt abonnement
Komplett HELÅR.
1980,-
for 12 måneder
Bestill her
6 måneder papir og digitalt abonnement
Komplett halvår.
1125,-
for 6 måneder
Bestill her
1 år digitalt abonnement
Digitalt helår
1380,-
for 12 måneder.
Bestill her
6 måneder digitalt abonnement
Digitalt halvår
860,-
for 6 måneder
Bestill her
1 år komplett sør for Bodø
2430,-
Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-
Bestill her
6 måneder komplett sør for Bodø
1345,-
Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-
Bestill her