MENINGER

Polarflokken barnehage - Takk for oss!

I dag gråt jeg litt. Det er ti år siden mitt første barn gikk inn porten til Polarflokken. Og siden har det altså blitt mange år med inn og ut av akkurat den porten. Men nå er det slutt.

Pantodonten Åsne Solea får sin avskjedsperm og rose fra Pantodontklubbens voksenansvarlige Lilly og Karsten.
Publisert Sist oppdatert

På fredag tar vi med støvler, dress, alle perle-pynteting og tegneark og sier hadet for siste gang.

Så i dag gråt jeg litt.

Polarflokken inviterte nemlig Pantodontene (skolestarterne) på avslutning i uteområdet etter stengetid i barnehagen. Det var fint pyntet med egenlaga pynt, barna var ansiktsmalt, de sang og spiste pølser. Ungene gikk deretter opp på et podium (laget av europaller) og fikk sin barnehageperm, en polarflokk i papp og ei ordentlig, ekte rose som luktet godt, etterfulgt av en high five eller klem av de ansatte.

Så ja, da gråt jeg litt.

Diktet som alle barna (pantodontene) fikk med seg hjem og som ligger under hodeputa i natt.

Dere voksne som tar vare på og gir daglig input og utvikling til mine og andres barn: Jeg er så takknemlig og glad for det dere bidrar med. Også er dere så kreative! Jeg kommer til å ta med meg mange minner i minnebanken fra denne tida: Frokoststundene på småbarnsbasen Tundra eller på Midnattsol med havregryn, kaffekopp og prat med andre foreldre, reinsdyrsodd til TV-aksjonen, "Polarflokken Barnehages søppeltokt" og ikke minst har jeg mange kunstverk på veggene hjemme, malt i barnehagen. På ark eller lerret. Jeg tenkte over disse minnene og gleden barna mine har hatt i løpet av disse årene når jeg sto der i uteområdet i ettermiddag. Så da gråt jeg litt.

Kjære Trine B, Hege, Maren, Hanne. Lilly, Daniel, Grete, Maria, Cecilie, Trine S, Sigrid, Annika, Karina, Karstein, Birgit, Silje, Kristin, Anita, Espen, Henrik, Ane, Gry Elise og alle dere andre som jeg ikke kommer på i farta, men som jeg er like takknemlig overfor:

Takk for at dere har gitt mine barn en trygg og fantastisk tid i barnehagen i Longyearbyen. Vi har våre klimatiske utfordringer og noen arealmessige begrensninger, men det pedagogiske tilbudet, mulighetene dere har funnet og tatt og oppfølgningen har vært kjempebra. Stå på!

Og virkelig: En Polarflokk - En Polarflokk - Det er en Kjempeherlig Skokk!

Powered by Labrador CMS