Ble fotballhelg likevel

Det var nære på at Tromsø-helgen ikke ble noe av for denne fotballgjengen.

GLAD GJENG: Torsdag så det mørkt ut for turen. Da de endelig hadde sjekket inn og skulle inn i flyet på fredag var det veldig god stemning blant både barn og ledere.
Publisert

Denne helgen skal fire fotballag - to jentelag og to guttelag - på fotballturnering i Tromsø. Det var nære på at det ikke ble noen tur.

Et teknisk problem med flyet gjorde at det ikke ble noe av SAS-flyvningen som skulle lettet klokka 14.45 på torsdag.

Da var det en del barn som ble skuffet.

– Alternativet da var å bli med flyet til Oslo, og så overnatte på hotell der, forteller en av lederne for fotballturen, Stian Uhlen.

Da kunne de reist videre fra Gardermoen til Tromsø på fredag formiddag. Men å sjekke inn på hotell på Gardermoen midt på natta var ikke et alternativ fotballgruppa hadde lyst til. Det ville i tillegg blitt veldig dyrt.

For å gjøre en lang historie kort, endte det hele med at barna - og mange av de andre passasjerene - fikk tilbud om å bli med et fly på fredag klokka 10.30

– Akkurat nå tenker jeg at dette kunne jo ikke gått bedre med tanke på hvordan det var i begynnelsen, sier Uhlen til Svalbardposten.

Han synes ellers barna taklet det hele på en god måte. Det ble litt ekstra venting på torsdag. Og like før flyet reiste på fredag formiddag var det veldig god stemning i gruppa.

Svalbardposten ønsker barna lykke til og god tur til Fløya-turneringa i Tromsø.

Powered by Labrador CMS