Feiret seg selv og de første 25 årene

Nærmere hundre barn ga publikum en magisk, fin kveld i kulturhuset fredag. Det ble en flott bursdagsfeiring for byens kulturskole, som fyller 25 år i år.

Publisert

Med forestillingen «Magi i mørketid» som mål har kulturskolens barn stått på litt ekstra de siste ukene. Forberedelsene har bestått av øving både på kulturskolen og hjemme i mange av Longyearbyens stuer og barnerom.

Showet var også en bursdag - for kulturskolen - og det markerte alle barna med kake før forestillingen fredag kveld. Godt med litt energi i kroppen før man skal på scenen. Av lokalstyreleder Arild Olsen (Ap) fikk kulturskolesjef Liv Mari Schei overrakt 10.000 kroner i bursdagsgave. Den kommer godt med til nytt utstyr.

For noen var det aller for første gang de sto på en scene mens andre er mer erfarne. Da er det bra med et publikum som klapper, heier og støtter de unge utøverne.

For foreldre og venner som satt og så på kom høydepunktene på rekke og rad. Svalbardposten har ikke hjerte til å utelate noen, så blant bildene her bør det være sjanse til å se de fleste av dem som ga oss denne magiske kvelden i mørketida.

Powered by Labrador CMS