Se bildene:

Fotball hele helgen

Lørdag og søndag var hallen fylt opp med unger som spilte fotball.

Publisert

– Det er kjempegøy. Og så var det veldig gøy å være keeper, selv om det er vanskelig å se hvor ballen er hele tiden, sier Thor Eklund.

Han spilte på gult lag, for anledningen også kalt Lillestrøm. De møtte lokale varianter av Rosenborg, Tromsø, Brann og Vålerenga til dyst. Fem lag fra første til fjerde klasse spilte først i et par timer. Deretter var det femte til sjuende klasse sin tur i et par timer - og alt gjentok seg på søndag.

Spiller du fotball på Svalbard blir det ikke så mange bortekamper. Man må til fastlandet for å møte andre lag i kamp. Derfor er det om å gjøre å få flest mulig hjemmekamper. Dermed kan en internturnering være løsningen - da får alle spilt kamp.

Primus motor Svenn Are Johansen og hans gode hjelpere gjorde en god jobb med å sette opp lag som var på omtrent samme nivå. Da fikk alle spilt ganske jevne kamper.

– Vi må sette det opp etter hva vi tror kan være greit. Det ser jo ut som vi har truffet ganske bra, sier Johansen når vi møter ham i hallen lørdag.

Etter siste kamp fikk alle premie for innsatsen. Toppscoreren, som sto bak hele ni mål, fikk egen pris sammen med den som hadde vist den beste holdningen.

Powered by Labrador CMS