– Gourmet for bilen

Allerede en halvtime før åpning var første kunde på plass – klar for å få bilen vasket i den nyåpnede bilvaskehallen.

FORNØYD BILEIER: Andreas Hegermann Riis var fornøyd med resultatet etter bilvasken.
FORNØYD BILEIER: Andreas Hegermann Riis var fornøyd med resultatet etter bilvasken.
Publisert

Det var bryggerisjef Andreas Hegermann Riis og kona Solveig Nekstad Flem. De hadde fått med seg åpningen via Facebook og kjørte ned for å stille seg i kø med en gang.
– Bilen har ikke blitt vasket på to år, siden sist de hadde åpnet, sier Riis og ler.

Bilen er tilsynelatende ikke så veldig skitten i forhold til mange andre biler observert på øya, men at den trenger en vask kan ingen fornekte. Andreas selv er ikke så veldig opptatt av at bilen skal være ren, men unner seg uansett en bilvask.
– Det blir som å unne seg en god middag på fin restaurant – noe man bare gjør innimellom. Så å komme her er jo gourmet for bilen, sier han.

At kostnadene har gått opp som en følge av økte utgifter for Autorent, som drifter bilvaskemaskinen, skulle ifølge bryggerisjefen bare mangle.
– Det er helt fornuftig å skru opp prisene nå som de får ekstra utgifter med deponering av slammet, det er bare rett og rimelig. Å vaske bilen er ikke noe man gjør hver dag, så da går det helt fint, forteller han.

Powered by Labrador CMS