Bråk på utested

En mann fikk et glass i ansiktet.

Det var slagsmål på Karlsberger Pub fredag kveld.
Det var slagsmål på Karlsberger Pub fredag kveld.
Publisert

Rundt klokken 23.00 fredag kveld fikk Sysselmannen melding om tumulter på Karlsberger Pub. Det skal ha vært 7-8 personer i 30 til 50-årsalderen involvert, og en god blanding av både lokale og tilreisende.

– To av dem var mer aktive enn de andre. Det var en krangel som utviklet seg til håndgemeng, og det resulterte i at en person fikk et glass i ansiktet, sier sysselmannsførstebetjent Arve Johnsen.

Mannen som fikk glasset i ansiktet skal ha fått et lite kutt, og ble kjørt på legevakten. I følge Johnsen hadde mannen ikke behov for videre behandling.

– Vi har opprettet sak, så får vi se hvem og hvor mange som blir mistenkt i saken. Det var litt sprikende forklaringer, og vi jobber med å sy det sammen. Vi har avhørt noen av de involverte, og må avhøre flere, sier Johnsen.

Det var ellers en relativt rolig natt for politiet, men sysselmannsførstebtjenten kan opplyse om at det har vært en del «lommeringinger» fra folk som har vært på fest.

– Men det er bra at folk tydeligvis har lagret telefonnummeret til Sysselmannen på telefonen. Det kan jo være greit dersom de får problemer, sier Johnsen.

Powered by Labrador CMS