Kan få isbjørn på menyen
Å servere narhval og isbjørn på restauranter i Longyearbyen kan bli én av følgene av et høyarktisk samarbeid mellom Norge og Canada.
Alana Prashad (Innovasjon Norge Toronto), Marit Karlsen Brandal (Innovasjon Norge), Stein-Ove Johannessen, Pål Berg, Solveig Ballo (Sametinget) og Aluki Kotierk (president i Nunavut Tunngavik Incorporated) i Nunavut, Canada.
Innovasjon Norge
Fra 6. til 9. mars var Marit Karlsen Brandal fra Innovasjon Norge, Stein-Ove Johannessen fra Kulinarisk nettverk Svalbard, Pål Berg fra Store Norske og Solveig Ballo fra Sametinget på studietur til Nunavut i Nord-Canada.
Der så de på mulighetene for å samarbeide på tvers av Høyarktis.
– Vi ser på mulighetene for å bygge opp en link mellom Longyearbyen, Finnmark, Grønland og Canada, sier Johannessen.
1 måned digitalt abonnement
Digital måned
10,- den første måneden, deretter 190,- per måned
for 1 måned
Bestill her
1 år papir og digitalt abonnement
Komplett HELÅR.
1980,-
for 12 måneder
Bestill her
6 måneder papir og digitalt abonnement
Komplett halvår.
1125,-
for 6 måneder
Bestill her
1 år digitalt abonnement
Digitalt helår
1380,-
for 12 måneder.
Bestill her
6 måneder digitalt abonnement
Digitalt halvår
860,-
for 6 måneder
Bestill her
1 år komplett sør for Bodø
2430,-
Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-
Bestill her
6 måneder komplett sør for Bodø
1345,-
Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-
Bestill her