Kan få isbjørn på menyen

Å servere narhval og isbjørn på restauranter i Longyearbyen kan bli én av følgene av et høyarktisk samarbeid mellom Norge og Canada.

Alana Prashad (Innovasjon Norge Toronto), Marit Karlsen Brandal (Innovasjon Norge), Stein-Ove Johannessen, Pål Berg, Solveig Ballo (Sametinget) og Aluki Kotierk (president i Nunavut Tunngavik Incorporated) i Nunavut, Canada.
Alana Prashad (Innovasjon Norge Toronto), Marit Karlsen Brandal (Innovasjon Norge), Stein-Ove Johannessen, Pål Berg, Solveig Ballo (Sametinget) og Aluki Kotierk (president i Nunavut Tunngavik Incorporated) i Nunavut, Canada.
Publisert

Fra 6. til 9. mars var Marit Karlsen Brandal fra Innovasjon Norge, Stein-Ove Johannessen fra Kulinarisk nettverk Svalbard, Pål Berg fra Store Norske og Solveig Ballo fra Sametinget på studietur til Nunavut i Nord-Canada.

Der så de på mulighetene for å samarbeide på tvers av Høyarktis.

– Vi ser på mulighetene for å bygge opp en link mellom Longyearbyen, Finnmark, Grønland og Canada, sier Johannessen.

Bli abonnent på Svalbardposten

Hvilket abonnement passer for deg?

Alle abonnement blir automatisk fornyet til ordinær pris og løper til det blir sagt opp.

1 måned digitalt abonnement

Digital måned

10,- den første måneden, deretter 190,- per måned

for 1 måned

Bestill her

1 år papir og digitalt abonnement

Komplett HELÅR.

1980,-

for 12 måneder

Bestill her

6 måneder papir og digitalt abonnement

Komplett halvår.

1125,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år digitalt abonnement

Digitalt helår

1380,-

for 12 måneder.

Bestill her

6 måneder digitalt abonnement

Digitalt halvår

860,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år komplett sør for Bodø

2430,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

6 måneder komplett sør for Bodø

1345,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS