Gift, men husker ingen ting

Kent Roar Nybø fikk en overraskende regning fra Gruvelageret.

Kent Roar Nybø syns det var tidenes blåmandag da han fikk regning for bryllupet sitt, som han ikke kan huske å ha vært med på.
Kent Roar Nybø syns det var tidenes blåmandag da han fikk regning for bryllupet sitt, som han ikke kan huske å ha vært med på.
Publisert

Tidligere Svalbardposten-journalist Kent Roar Nybø fikk seg en overraskelse mandag. Da fikk han en faktura fra Gruvelageret på bryllupet sitt. Regningen var på 45.000 kroner, og følgende tekst fulgte med: «Vedlagt er faktura for bryllupet på Gruvelageret. Godt å høre at dere hadde en fin dag.»

Problemet var bare at Nybø ikke kunne huske å ha giftet seg. På Facebook la han ut en post der han kalte dagen for tidenes blåmandag. «Når du skal ha brukt 45.000,- på bryllup på Svalbard i helga og ikke aner hvem du har giftet deg med,» skrev han.

– Jeg skjønte med en gang at det måtte være en feil. Jeg har vært og spist på Gruvelageret før og forsto at dette måtte være en tastefeil, sier Nybø.

– Det var nok feil Kent som fikk regningen, sier Kristin Mork på Gruvelageret og ler.

Hun forteller at Kent Roar Nybø var den første som dukket opp på hennes Outlook e-post. Da svaret kom, hvor Nybø forklarte at han ikke kunne huske å ha vært på Svalbard i helga, skjønte Mork at hun hadde tastet feil.

– Med mindre det kommer en purring, så er dette bare morsomt, sier Kent Roar Nybø. Han er i dag redaktør i ukesavisa Lofot-Tidende, med Leknes som arbeidssted.

Powered by Labrador CMS