Svalbardpostens julekalender, luke 1

Svar på spørsmålene i årets julekalender og vær med i trekningen av en Ipad til en verdi av ca 4 600,-. Den med flest riktige svar vinner, og skulle det være flere med lik poengsum, vil det trekkes en heldig vinner av disse. Svarene sendes til ingrid@svalbardposten.no innen 27. desember, og merkes med "Julekalender 2017".

Julekalenderen 2017
Julekalenderen 2017
Publisert

Når åpnet Sportscenteret på Svalbard?

Fredag 1. desember er Svalbardposten i gang med julekalender på nett. En vinner skal trekkes ut i januar, og premien i år er en iPad.

Det skal legges ut et spørsmål hver dag på nettsidene våre. Spørsmålet vil ligge bak en luke, og alle lukene vil være tilgjengelig helt til julehøytiden er over.

Svalbardposten anbefaler deltagerne om å samle opp svarene, og sende dem inn samlet til oss til ingrid@svalbardposten.no. Man kan også sende svarene inn på vanlig post til Svalbardposten, postboks 503, 9171 Longyearbyen.

Merk konvolutten eller eposten med «Julekalender».

Sponsor

Denne ukens sponsor er Sportscenteret, som gjennom mange år har servet Svalbardianerne med Sportsutstyr og bekledning. Stig har også et eget sykkelverksted, og er mannen du spør om alt fra våpen, kikkert, klær eller til og med anekdoter om Svalbard og dets historie.

Lykke til med konkurransen!

Ukens sponsor, Sportscenteret
Ukens sponsor, Sportscenteret
Powered by Labrador CMS