Svalbardpostens julekalender, luke 4

Svar på spørsmålene i årets julekalender og vær med i trekningen av en Ipad til en verdi av ca 4 600,-. Den med flest riktige svar vinner, og skulle det være flere med lik poengsum, vil det trekkes en heldig vinner av disse. Svarene sendes til ingrid@svalbardposten.no innen 27. desember, og merkes med "Julekalender 2017".

Ukens sponsor, Sportscenteret
Ukens sponsor, Sportscenteret
Publisert

I 2015 ble fjellvettreglene fra 1952 fornyet. De fleste punktene er revidert, men hvilket punkt er helt nytt?

I 1952 utgav den norske turistforeningen og Røde Kors for første gang sine råd for ferdsel i fjellheimen, i et forsøk på å forebygge ulykker på fjellet. Fjellvettreglene ble til. Etter hvert som flere og flere søker ut i terrenget, og turene dessuten har blitt mer ekstreme, så man behovet for å revidere rådene. De fleste av rådene har eksistert i en eller annen form allerede, men et av rådene er helt nye. Hvilket er dette?

Nødvendig utstyr til brevandringen: spade, søkestang, issag, tau, stegjern.
Nødvendig utstyr til brevandringen: spade, søkestang, issag, tau, stegjern.

konkurranseregler

Fredag 1. desember er Svalbardposten i gang med julekalender på nett. En vinner skal trekkes ut i januar, og premien i år er en iPad.

Det skal legges ut et spørsmål hver dag på nettsidene våre. Spørsmålet vil ligge bak en luke, og alle lukene vil være tilgjengelig helt til julehøytiden er over.

Svalbardposten anbefaler deltagerne om å samle opp svarene, og sende dem inn samlet til oss til ingrid@svalbardposten.no. Man kan også sende svarene inn på vanlig post til Svalbardposten, postboks 503, 9171 Longyearbyen.

Merk konvolutten eller eposten med «Julekalender».

Powered by Labrador CMS