Svalbardpostens julekalender, luke 5

Svar på spørsmålene i årets julekalender og vær med i trekningen av en Ipad til en verdi av ca 4 600,-. Den med flest riktige svar vinner, og skulle det være flere med lik poengsum, vil det trekkes en heldig vinner av disse. Svarene sendes til ingrid@svalbardposten.no innen 27. desember, og merkes med "Julekalender 2017".

Publisert

Svalbard på langs er en ekspedisjonsdrøm for mange. Hva regnes som det nordligste, og sørligste punkt på Spitsbergen?

skal du på ekspedisjon? Husk at detaljene er viktig. Start planleggingen i god tid og skriv pakkeliste. Denne bør revideres flere ganger, for som oftest tar vi med oss for mye når vi skal på tur. Alt du pakker med deg bør ha flere funksjoner, og utstyret bør samtidig være lett og solid. Når alt utstyr er funnet frem og lagt i vanntette poser/beholdere, bør alt veies og legges klart i pulken. Så er det bare å legge i vei på de første testrundene med fullt utstyr. Alt av ski, sko dragsele og annet som må tilpasses kroppen bør gås inn og testes ut. Ta en helgetur i nærområdet, slik at også teltet får en liten luftetur før ekspedisjonen.

Fordel vekten mellom ekspedisjonsmedlemmene

Sammenlign listene med de du skal dra sammen med og fordel vekten dere i mellom. Slik unngår dere å pakke med dere dobbelt opp av ting dere kun behøver ett av. Snakk med noen som er kjent i nærområdet, gjerne noen som har gått turen tidligere.

konkurranseregler

Fredag 1. desember er Svalbardposten i gang med julekalender på nett. En vinner skal trekkes ut i januar, og premien i år er en iPad.

Det skal legges ut et spørsmål hver dag på nettsidene våre. Spørsmålet vil ligge bak en luke, og alle lukene vil være tilgjengelig helt til julehøytiden er over.

Svalbardposten anbefaler deltagerne om å samle opp svarene, og sende dem inn samlet til oss til ingrid@svalbardposten.no. Man kan også sende svarene inn på vanlig post til Svalbardposten, postboks 503, 9171 Longyearbyen.

Merk konvolutten eller eposten med «Julekalender».

Powered by Labrador CMS