Jonny: – Vi har jobbet 17-18 timer de siste dagene

Fredag åpner Longyearbyens nyeste spisested. Vi fikk se hvordan det ser ut.

Jonny Bøkestad er kjøkkensjefen på «Stationen».
Jonny Bøkestad er kjøkkensjefen på «Stationen».
Publisert

– Nå blir det godt å komme i gang. Det ser vi frem til. De siste tre-fire dagene har vi jobbet sytten eller atten timer hver dag, sier kjøkkensjef Jonny Bøkestad.

Han har gått som en vind rundt i lokalet på det nye spisestedet på Lompensenteret, «Stationen». Det er under 24 timer til de første tallerknene skal finne veien til bordet med gjester. Det meste ser ut til å være på plass, men på det åpne kjøkkenet blir det prøvestekt, smaket og jobbet med hyller og skap.

Det skal ordnes litt til før alt er på plass.

Bli abonnent på Svalbardposten

Hvilket abonnement passer for deg?

Alle abonnement blir automatisk fornyet til ordinær pris og løper til det blir sagt opp.

1 måned digitalt abonnement

Digital måned

10,- den første måneden, deretter 190,- per måned

for 1 måned

Bestill her

1 år papir og digitalt abonnement

Komplett HELÅR.

1980,-

for 12 måneder

Bestill her

6 måneder papir og digitalt abonnement

Komplett halvår.

1125,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år digitalt abonnement

Digitalt helår

1380,-

for 12 måneder.

Bestill her

6 måneder digitalt abonnement

Digitalt halvår

860,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år komplett sør for Bodø

2430,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

6 måneder komplett sør for Bodø

1345,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS