Hårklipp fra 27. april

Frisørsalongen Saxifraga tar sikte på å åpne mandag 27. april.

HÅRFINT: 27. april gjenåpner Saxifraga i Lompensenteret, lover eieren. Frisørsalongen har vært korona-stengt siden 12. mars.
HÅRFINT: 27. april gjenåpner Saxifraga i Lompensenteret, lover eieren. Frisørsalongen har vært korona-stengt siden 12. mars.
Publisert

Nettopp hjemkommet fra påskeferie, tenner Anne-Marit Heggelund håp for de av oss som snarest ønsker å kvitte oss med korona-sveisen. Saxifraga-salongen i Lompensenteret tar sikte på å åpne mandag 27. april, røper hun for Svalbardposten.

– Med utgangspunkt i de nasjonale føringene for vår bransje, skal vi selvfølgelig følge opp og åpne så snart vi kan, lover Heggelund, som eier nevnte salong.

Det krever sterke smittevern-tiltak, som Saxifraga-eieren bestemt mener de skal klare å gjennomføre.

– Det er litt tidlig etter en ferie uten mobildekning, vi skal ha noen møter om detaljene, sier hun.

Frisørsalongen i Lompensenteret har vært korona-stengt siden torsdag 12. mars. Det samme har de to spa-salongene i kjøpesenteret i Longyearbyen. Polar Spa, som holder til i nabolokalene til Saxifraga, satser også på å åpne igjen den aktuelle datoen.

"Åpner listene for booking så snart jeg vet litt mer om hvilke restriksjoner som kommer i forhold til smittevern, så man kan jobbe på en trygg og forsvarlig måte", skriver driveren av spa-salongen i et innlegg på Facebook.

Powered by Labrador CMS