Fikk halv million til omstilling:

Satser på lunsj og middag

Korona-krympet cateringfirma er sultne på nye kunder. Med statstilskudd satser de på vekst i jobblunsjer og middagsretter.

MER MAT: Heidi Sophie Ervik og Daniel Wilton skal skape et større marked for bedriften ved bruk av statstilskudd for omstilling.
MER MAT: Heidi Sophie Ervik og Daniel Wilton skal skape et større marked for bedriften ved bruk av statstilskudd for omstilling.
Publisert

Ti år etter oppstarten driver Svalbard Catering for kvart maskin. Halvparten av den opprinnelige staben jobber i halv stilling på grunn av korona-pandemien.

– Krisen kom sammen med en haug med varer. Vi gjorde oss klare for en normal sesong, husker daglig leder Heidi Sophie Ervik.

Ga bort ferskvarer

Bli abonnent på Svalbardposten

Hvilket abonnement passer for deg?

Alle abonnement blir automatisk fornyet til ordinær pris og løper til det blir sagt opp.

1 måned digitalt abonnement

Digital måned

10,- den første måneden, deretter 190,- per måned

for 1 måned

Bestill her

1 år papir og digitalt abonnement

Komplett HELÅR.

1980,-

for 12 måneder

Bestill her

6 måneder papir og digitalt abonnement

Komplett halvår.

1125,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år digitalt abonnement

Digitalt helår

1380,-

for 12 måneder.

Bestill her

6 måneder digitalt abonnement

Digitalt halvår

860,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år komplett sør for Bodø

2430,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

6 måneder komplett sør for Bodø

1345,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS