Smak Svalbard 2020:

Fokus på lokale råvarer

Med færre turister blir den årlige matfestivalen kortreist.

PROSJEKTLEDER: Hege Giske ønsker velkommen til matfestivalen Smak Svalbard i oktober. Her skal festivalteltet stå.
PROSJEKTLEDER: Hege Giske ønsker velkommen til matfestivalen Smak Svalbard i oktober. Her skal festivalteltet stå.
Publisert

– Ifjor var det kulturmangfold. I år blir temaet lokale råvarer.

Leder for matfestivalen Smak Svalbard, Hege Giske, har full kontroll. Departementet har gitt tillatelse til festivalteltet på parkeringsplassen utenfor Lompensenteret. Tilskuddene fra Innovasjon Norge og Korkpengene er på plass. De lokale matbedriftene er klare.

Noe å lære

Bli abonnent på Svalbardposten

Hvilket abonnement passer for deg?

Alle abonnement blir automatisk fornyet til ordinær pris og løper til det blir sagt opp.

1 måned digitalt abonnement

Digital måned

190,-

for 1 måned

Bestill her

1 år papir og digitalt abonnement

Komplett HELÅR.

1980,-

for 12 måneder

Bestill her

6 måneder papir og digitalt abonnement

Komplett halvår.

1125,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år digitalt abonnement

Digitalt helår

1380,-

for 12 måneder.

Bestill her

6 måneder digitalt abonnement

Digitalt halvår

860,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år komplett sør for Bodø

2430,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

6 måneder komplett sør for Bodø

1345,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS