Lager restaurant i Gruve 3

I løpet av de neste ukene skal varmtlageret i Gruve 3 bli omgjort til restaurant. Etter nyttår skal åtte forskjellige kokker, gjennom åtte uker, lage ulike menyer i PopUp-restauranten.

I BAREN: Hege Giske, Håvar Fjerdingøy og Jannet Aksnes står i det som skal være baren i restauranten.
I BAREN: Hege Giske, Håvar Fjerdingøy og Jannet Aksnes står i det som skal være baren i restauranten.
Publisert

Fra 13. januar til 5. mars skal Gruve 3 fungere som restaurant. Restauranten blir åpen på torsdager, fredager og lørdager i dette tidsrommet, og har plass til 40 gjester per kveld.

Prosjektleder Jannet Aksnes fra PopUp Norge, Hege Giske og Håvar Fjerdingøy jobber nå sammen om å få restauranten klar til åpning. Hege Giske er ansatt deltid i prosjektet og representerer samtidig festivalen Smak Svalbard og Kulinarisk nettverk.

– Dette gleder vi oss veldig til. Og så er vi så heldige å jobbe sammen med mange positive og løsningsorienterte folk, sier Aksnes.

Bli abonnent på Svalbardposten

Hvilket abonnement passer for deg?

Alle abonnement blir automatisk fornyet til ordinær pris og løper til det blir sagt opp.

1 måned digitalt abonnement

Digital måned

10,- den første måneden, deretter 190,- per måned

for 1 måned

Bestill her

1 år papir og digitalt abonnement

Komplett HELÅR.

1980,-

for 12 måneder

Bestill her

6 måneder papir og digitalt abonnement

Komplett halvår.

1125,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år digitalt abonnement

Digitalt helår

1380,-

for 12 måneder.

Bestill her

6 måneder digitalt abonnement

Digitalt halvår

860,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år komplett sør for Bodø

2430,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

6 måneder komplett sør for Bodø

1345,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS