Kloakklekkasje i banken

Etter noen dager med det banksjef Trond Hellstad beskriver som en «mistenkelig lukt» måtte de i dag stenge på grunn av en kloakklekkasje.

Banken måtte i dag stenge på grunn av en kloakklekkasje. Hvor lenge de må holde stengt er uvisst.
Publisert
Folk fra Consto jobber med å rive vegger og lokalisere lekkasjen.

– I morges var det kommet vann inn i et par av rommene i banken. Det virker som om det er tette og ødelagte kloakkrør, sier Hellstad.

Når Svalbardposten snakker med han er ingen på jobb i banken. Det gikk ikke, og han forteller at det ikke hadde vært mulig med kunder på grunn av drittlukten.

– Det flommer ikke over, men det blir en fryktelig lukt ut av det. Rent vann hadde vært ille nok, men da hadde det ikke luktet så grusomt, sier han.

Vegger skal rives for å finne ut hvor lekkasjen er. Hvor lenge banken må holde stengt er uvisst. Etter det Svalbardposten kjenner til skal lekkasjen komme fra toalettene i andre etasje.

– De må gjøre ferdig rivejobben og få en oversikt over hva som må gjøres. Man skal ikke se bort fra at vi må holde stengt flere dager, så vi holder allerede på med å sjekke ut en alternativ plass vi kan være, forteller banksjefen.

For kundene som er fortvilet over den stengte banken anbefaler Hellstad å ta en tur innom nettsidene, hvor man finner det meste av informasjonen man skulle trenge. Han forventer en ny oppdatering på saken i løpet av ettermiddagen.

Powered by Labrador CMS