Leserinnlegg:

En sjanse til å bidra og å fremme din mening!

Politikken trenger folket!

Marcus Bech-Mikalsen og Elise Strømseng i Arbeiderpertiet ber alle komme med innspill til hvordan Longyearbyen skal være inn i fremtiden og til programarbeidet de har satt i gang frem mot neste års valg.
Marcus Bech-Mikalsen og Elise Strømseng i Arbeiderpertiet ber alle komme med innspill til hvordan Longyearbyen skal være inn i fremtiden og til programarbeidet de har satt i gang frem mot neste års valg.
Publisert

Svalbard Arbeiderparti er i gang med programarbeidet for neste periode. Vi vil gjerne ha innspill fra folket i Longyearbyen (uavhengig av politisk ståsted) til dette arbeidet.
Vi legger snart bak oss en fire-års periode hvor mange store endringer har skjedd i byen vår, både uventa endringer og noen forventa forandringer.
Hva tenker folket nå om framtiden og utviklingen i Longyearbyen?
Er det noe du mener Longyearbyen bør sette ekstra fokus på fremover?
Hva bør vi bli bedre på, hva trenger vi – eller kanskje enda viktigere: - hva trenger vi ikke og hva kan vi prioritere bort?
Vi ønsker dine innspill. Send oss gjerne en e-post eller besøk vår Facebook-side for å si din mening. Ditt innspill eller din idé kan bli en del av våre planer for framtidens Longyearbyen.

Bli med i lokalpolitikken!

Vi håper samtidig at flere blir med i lokalpolitikken, samme hvilket parti du velger å melde deg inn i.
I lokalpolitikken har du påvirkningskraft og kan diskutere og fremme dine meninger og innspill med de som har innflytelse på det som skjer. Du lærer også å se helhetsbildet og å diskutere og å kompromisse. Som oftest finner man gode løsninger, og gjerne på tvers av politisk parti. Og det er virkelig demokrati!

Men nå er det et års tid til neste valg. Programmene for neste periode jobbes det med i alle partier nå. Så dette er tiden for å bli med – og tiden å bidra på! Politikken trenger folket og folket trenger noen som er villige til å ta ansvar i lokalpolitikken. Engasjer deg – og bli med – du også!

Svalbard Arbeiderparti
Marcus Bech-Mikalsen
og Elise Strømseng

Powered by Labrador CMS