Leserbrev:

Hvor er mine containere?

Freia er på leit etter sine konteinere som etter planen skulle vært levert til hennes tyske adresse i oktober i fjor.

Publisert

Etter at jeg sendte mine tre pappcontainere på pall fra Bykaia den 12. oktober 2017, tenkte jeg at de kom til å stå på gressplenen dit jeg hadde sendt dem i Bischofswiesen før jeg selv kom i midten av november. Da jeg selv kom ned dit ventet jeg hver dag fra klokken ni til klokken fire unntatt på søndager, om det kanskje kom en lastebil med container. Bare etter klokken fire turte jeg å gå ut og handle. I slutten av desember 2017 skrev jeg et brev til de som sendte containerne mine fra Bykaia, om at jeg enda ikke hadde fått mine tre containere, og at jeg skulle reise tilbake til Longyearbyen etter nyttår. Ingenting skjedde.

Søndag, 14. januar 2018 ankom jeg Longyearbyen, og mandag den 15. januar var jeg på kontoret på Bykaia. Der fikk jeg vite at containerne var nær det stedet der jeg bodde, men at de ikke kunne utleveres fordi jeg ikke hadde telefon. Jeg fikk ikke vite adressen for å kunne kontakte de.

Den 19. januar kl. 15.34 sendte jeg et rekommandert brev til han som jeg fikk oppgitt som sjef. Det ble dokumentert utlevert den 19. januar klokken 16.06.
Etter noen dager kom en (utsendt?) til meg med en beskjed om at en overordnet ved kaia hadde full kontroll på mine containere (mine eiendeler), men jeg fikk ikke vite hvor de er. Men jeg fikk vite at jeg ikke behøvde å betale noe (for noe som jeg ikke har fått?).
Men – hvor er mine containere?

Freia Hutzschenreuter
Longyearbyen

Powered by Labrador CMS