Følg lokalstyrets første møte her

Mandag kveld, 28. oktober, har lokalstyret sitt første møte etter valget. Her skal det avgjøres endelig hvem som blir lokalstyreleder og hvem som blir utvalgsledere.

STYRE OG STELL: Mandag kveld starter det nye lokalstyret sitt arbeid. Dette bildet er fra det siste lokalstyremøtet før jul i fjor.
STYRE OG STELL: Mandag kveld starter det nye lokalstyret sitt arbeid. Dette bildet er fra det siste lokalstyremøtet før jul i fjor.
Publisert

Etter årets lokalvalg har det vært mye fram og tilbake i Svalbardpostens spalter. Arbeiderpartiet og Høyre har signert en samarbeidsavtale. Med på lasset følger Frp, som Høyre har inngått det de kaller et valgteknisk samarbeid med. De tre partiene får ti av de 15 representantene i lokalstyret, inkludert Arild Olsen (Ap) som lokalstyreleder.

Etter det Svalbardposten erfarer vil Kjetil Figenschou (H) bli utnevnt til nestleder av lokalstyret, men stillingen blir mindre omfattende enn den har vært i foregående fireårsperiode.

Det skal også opprettes et nytt utvalg - miljø- og næringsutvalget - der det ligger an til at Stein-Ove Johannessen (H) blir utvalgsleder.

Ikke alle i Ap har vært helt fornøyde med at de nå må samarbeide med Frp. Det skal derfor bli spennende å se hvordan samarbeidet mellom Ap, H og Frp vil fungere framover.

Møtet begynner klokka 19.00 på mandag.
Her kan du se en direkte video fra møtelokalet:

Powered by Labrador CMS