Lommebok stjålet

Frastjålet lommebok på Karlsberger Pub.

Publisert

Politiet måtte rykke ut klokka 01.00 natt til onsdag og bistå de ansatte da en mann av utenlandsk opprinnelse i 40-årene hadde blitt frastjålet lommeboka si på Karlsberger Pub.

– Betjeningen ba om bistand, fordi mannen var beruset og irritert på det som hadde skjedd. Han håndterte det dårlig, og ble gitt et muntlig pålegg om å forlate stedet. Han fikk også beskjed om å sperre kortene sine, og å anmelde saken dagen etter, sier sysselmannsførstebetjent Lisbeth Oddveig Hansen.

Natt til onsdag ble det også stjålet en lommebok på Svalbar, men det skal ikke være noen sammenheng mellom de to hendelsene. Sysselmannsførstebetjenten anbefaler alle å passe på tingene sine og tenke seg om to ganger før de legger fra seg verdisaker.

– Den holdninga folk hadde her før om at man kunne gå fra huset og bilen ulåst, og legge fra seg verdigjenstander, holder nok ikke lengre. Det er mye folk som kommer og går, og vi vet ikke hvor ærlige alle er. Vi får stadig meldinger om at lommebøker og telefoner er forsvunnet, sier Hansen.

Powered by Labrador CMS