Måtte endre på menyen etter stor pågang

– Det ble kult her, sier Tor Engh som var en av de første gjestene da Stationen åpnet dørene på den nye restauranten fredag.

Jonny Bøkestad er kjøkkensjefen på «Stationen».
Jonny Bøkestad er kjøkkensjefen på «Stationen».
Publisert

Glassene klirrer, og det syder fra kroken der kjøkkenet er. En diger grill står klar til å varmebehandle alt av mat, og lukten av stekeskorpe på kjøttet kommer sigende over en.

I en diger, dyp, stol, har Tor Engh seget ned. Foran han har et kjøttstykke funnet veien, og smilet brer om seg når han løfter ølglasset for å hilse.

– Det var klart vi måtte ha en tur bort her og teste det, og smaken er veldig bra. De har fått til et veldig kult lokale, sier Engh, som til vanlig jobber for en av «konkurrentene». Han har nemlig sitt virke på Kroa, men var nysgjerrig på hvordan den nye gutten i gata hadde ordnet seg.

Bli abonnent på Svalbardposten

Hvilket abonnement passer for deg?

Betal med Vipps!

Alle abonnement blir automatisk fornyet til ordinær pris og løper til det blir sagt opp.

1 måned digitalt abonnement

Digital måned

10,- den første måneden, deretter 203,- per måned

for 1 måned

Bestill her

1 år papir og digitalt abonnement

Komplett HELÅR.

2138,-

for 12 måneder

Bestill her

6 måneder papir og digitalt abonnement

Komplett halvår.

1215,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år digitalt abonnement

Digitalt helår

1600,-

for 12 måneder.

Bestill her

6 måneder digitalt abonnement

Digitalt halvår

950,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år komplett sør for Bodø

2578,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

6 måneder komplett sør for Bodø

1435,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS