Begeistret med luciatog på flyplassen

Alle nyankomne ble sjarmert av førsteklassingene som gikk i luciatog da flyet kom til Svalbard lufthavn.

De begeistret med å legge årets luciatog til ankomsthallen på flyplassen. Malin (f.v.), Maya, Tuwa, Thor, Zai Zai, og lærer Lars Thomas Dolven.
Publisert
Førsteklassingene ved Longyearbyen skole gikk i luciatog i ankomsthallen på flyplassen.
Førsteklassingene ved Longyearbyen skole gikk i luciatog i ankomsthallen på flyplassen. Etter det velkjente sangnummeret var det tid for å dele ut lussekatter, til stor begeistring blant passasjerene.
6. klasse, med Anniken Berger i front, gikk i luciatog på Svalbardbutikken.

Det var uvanlig mange som hadde møtt opp for å ta imot SAS-flyet på Svalbard lufthavn i dag. Mange foreldre ville nemlig få med seg det noe uvanlige luciatoget som var planlagt av førsteklassingene ved Longyearbyen skole.

Da alle passasjerene hadde kommet seg vel inn i ankomsthallen, og sto og ventet på bagasjen, ble lysene dempet. Ut kom førsteklassingene i hvilte skjortler, med kranser rundt hodene og lys i hendene.

Først stilte seksåringene seg opp og sang for passasjerene. Deretter var det på tide å dele ut lussekatter. Store kurver med bakverk ble båret rundt i hallen, og alle fikk forsyne seg så mye de ville.

Også andre steder i byen gikk små hvitkledde i tok. Polarflokken barnehage hadde tog for foreldrene i barnehagen, Kullungen på Næringsbygget og 6. klasse gledet blant annet kundene på Svalbardbutikken (se eget bilde).

Powered by Labrador CMS