Se bildeserie og videoer:

Mange tok sjansen

Det boblet av fantasi og skiglede i alpinbakken da folkehøgskolen stod i bresjen for Ta sjansen lørdag.

Publisert

Etter noen uker med temperaturer under 20 minus var det langt mer publikumsvennlig temperatur lørdag ettermiddag med bare rundt ti minusgrader. Konkurransne ble arrangert bak spisshusene i Lia i den nye alpinbakken. Salg av varm toddy, vafler, snurrer og muffins samt en bålpanne ga publikum noe å varme seg på underveis.

Mange fantasirike farkoster var med i konkurransen.

Til sammen 12 fantasirike farkoster deltok i tillegg til ni skihoppere. Et entusiastisk publikum heiet fram deltagerne. Farkostene varierte fra enmannskjelke, og sykkel til en diger dobbeltseng utstyrt med ski. En jentegjeng hadde laget en slags madrass av doruller som de skulle seile nedover på. Det gikk bare sånn passe bra. Dodraugen fikk prisen for årets fiasko.

Konkurransen var delt inn i fire puljer med ulike farkoster og en hoppkonkurranse i hoppbakken ved siden av.

Publikum fikk en fin dag i bakken.

Ekspedisjonslinja på folkehøgskolen gikk av med pris for beste show med farkosten Ekspedisjon, mens Tordenspann med August Skjelderup og Storm Bernlow fikk prisen Nær døden. Sander Higraff og Ero Stiberg-Hansen gikk av med seieren for best tid med sin Rattkjelke.

Lek og mye moro i bakken lørdag.

Konkurransen var heller ikke helt virusfri. William Tredal deltok med farkosten Corona.

Pris for mest kreativ farkost gikk til Idun Strømgren med Gay on the way.

I hoppkonkurransen vant Ero Stiberg-Hansen prisen for best stil, mens Knut Kyrkjebø fikk pris for beste hopp, Idun Strømgren for best stil og Pål Lervåg for Nær døden.

Powered by Labrador CMS