Mann stjal ei flaske whisky fra KB, men det gikk ikke så bra

Mannen som stjal ei flaske whisky fra Karlsberger Pub natt til mandag ble avslørt, ved hjelp av pubens eget «etteretningssystem».

Særdeles observante gjester på Karlsberger pub har to ganger den siste tiden sørget for at de som stjeler flasker med brennevin ble tatt.
Særdeles observante gjester på Karlsberger pub har to ganger den siste tiden sørget for at de som stjeler flasker med brennevin ble tatt.
Publisert

Da Sysselmannen ble kontaktet av Karlsberger pub (KB) om tyveri av en flaske whisky natt til mandag, ble det vanskelig å prioritere saken. Besøk av kongeskipet og medisinsk utrykning gjorde at saken ble satt på vent. Men eier av puben, Steve Daldorff Torgersen, visste råd.

– Vi måtte bruke vårt eget «etteretningssystem», og klarte til slutt å komme til bunns i saken, sier han .

Observante vitner, som var på KB, da tyveriet skjedde, ga beskrivelser av personen de mente sto bak tyveriet. Til slutt fant man ut at det var et medlem av mannskapet på en båt som sto bak ugjerningen.

– Vi ringte båten, og fikk tak i vedkommende. Han tilsto, og var en dypt angrende synder. Han har avtalt å komme innom og gjøre opp for seg, sier Torgersen.

Dette er ikke første gang puben bruker egne kilder til å oppklare tyverier. Svært observante vitner hjalp puben også i mai da en flaske ble borte.

– Da fikk vi faktisk inn et mobilbilde av en mann, som løp over tundraen med ei flaske brennevin i hendene. Vi har ekstremt oppmerksomme gjester på KB, det bør alle vite, avslutter Torgersen.

Sysselmannsførstebetjent Bjørn Gunnar Pedersen er imponert over arbeidet som KB gjør når de blir utsatt for tyveri.

– Steve Daldorff Torgersen bør umiddelbart søke om opptak på Politihøgskolen. Jeg skal gjerne være «undercover-agent» for ham hvis han blir politi. Han har jo en lysende karriere for seg som spesialetterforsker, sier han leende.

Powered by Labrador CMS