Lagde mat for kjendisen på fastlandet
De aller fleste har nok ikke merket det, men denne uken har vært spesiell for Tio Monchos.
Eier og driver av Tio Monchos, Andreas Styrsell (t.v.), har denne uken ikke vært å se i Longyearbyen. I stede dukket dette bildet opp på Facebook, tirsdag. Her sammen med også Espen Didriksen (t.h) fra Entrecôte Aker brygge.
Foto: Privat
Andreas Styrsell, som normalt er å finne på kulturhuset i Longyearbyen, har nemlig tilbrakt en periode på fastlandet.
Akkurat hvor, hva, hvor lenge og for hvem han har laget mat til privat, kan han ikke kommentere til Svalbardposten.
Men ifølge ham selv var det «en vellykket privat catering på fastlandet for et kjent fjes».
1 måned digitalt abonnement
Digital måned
10,- den første måneden, deretter 203,- per måned
for 1 måned
Bestill her
1 år papir og digitalt abonnement
Komplett HELÅR.
2138,-
for 12 måneder
Bestill her
6 måneder papir og digitalt abonnement
Komplett halvår.
1215,-
for 6 måneder
Bestill her
1 år digitalt abonnement
Digitalt helår
1600,-
for 12 måneder.
Bestill her
6 måneder digitalt abonnement
Digitalt halvår
950,-
for 6 måneder
Bestill her
1 år komplett sør for Bodø
2578,-
Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-
Bestill her
6 måneder komplett sør for Bodø
1435,-
Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-
Bestill her