Lagde mat for kjendisen på fastlandet

De aller fleste har nok ikke merket det, men denne uken har vært spesiell for Tio Monchos.

Eier og driver av Tio Monchos, Andreas Styrsell (t.v.), har denne uken ikke vært å se i Longyearbyen. I stede dukket dette bildet opp på Facebook, tirsdag. Her sammen med også Espen Didriksen (t.h) fra Entrecôte Aker brygge.
Eier og driver av Tio Monchos, Andreas Styrsell (t.v.), har denne uken ikke vært å se i Longyearbyen. I stede dukket dette bildet opp på Facebook, tirsdag. Her sammen med også Espen Didriksen (t.h) fra Entrecôte Aker brygge.
Publisert Sist oppdatert

Andreas Styrsell, som normalt er å finne på kulturhuset i Longyearbyen, har nemlig tilbrakt en periode på fastlandet.

Akkurat hvor, hva, hvor lenge og for hvem han har laget mat til privat, kan han ikke kommentere til Svalbardposten.

Men ifølge ham selv var det «en vellykket privat catering på fastlandet for et kjent fjes».

Bli abonnent på Svalbardposten

Hvilket abonnement passer for deg?

Betal med Vipps!

Alle abonnement blir automatisk fornyet til ordinær pris og løper til det blir sagt opp.

1 måned digitalt abonnement

Digital måned

10,- den første måneden, deretter 203,- per måned

for 1 måned

Bestill her

1 år papir og digitalt abonnement

Komplett HELÅR.

2138,-

for 12 måneder

Bestill her

6 måneder papir og digitalt abonnement

Komplett halvår.

1215,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år digitalt abonnement

Digitalt helår

1600,-

for 12 måneder.

Bestill her

6 måneder digitalt abonnement

Digitalt halvår

950,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år komplett sør for Bodø

2578,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

6 måneder komplett sør for Bodø

1435,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS