Thomas Myhre blir ny styreleder i NHO Arktis.
Thomas Myhre blir ny styreleder i NHO Arktis.

Ny styreleder i NHO Arktis

Thomas Myhre fra Polarkonsult overtar rollen som styreleder.

Publisert Sist oppdatert

Thomas Myhre er daglig leder i Polarkonsult og har allerede ett år bak seg som styremedlem i NHO Arktis. Fra tidligere er han utdannet kaptein og har seilt i 12 år, før han gikk over i konsulent- og skipsdesignbransjen.

Når han nå overtar rollen som styreleder, er målet å bidra til så gode rammebetingelser som mulig for bedriftene i nord, skriver NHO i pressemeldingen.

– Jeg ser frem til å bidra enda mer i utviklingen av vår region og vi må erkjenne at Arktis er i senter for mange av aktivitetene som skjer fremover i internasjonal politikk enten det gjelder energi, suverenitet eller klima. Vi i Nord-Norge må våge å ta vår posisjon i Arktis og jeg ser frem til å være en aktiv bidragsyter sammen med et fremoverlent styre og en sterk administrasjon i NHO Arktis, som sammen representerer bredden i nord, sier Thomas Myhre.

Regiondirektør i NHO Arktis, Sigrid Ina Simonsen, er svært fornøyd med å ha Myhre med på laget.

Med erfaring fra ulike sektorer, inkludert forsvaret, reiseliv, skipsfart og maritim industri, kjenner han godt til flere av viktige bransjer i nord, sier Simonsen.

I tillegg til Thomas Myhre består styret i NHO Arktis består av 7 medlemmer og 2 varaer:

Ida Texmo Prytz, fra Nordkraft er nestleder, mens Jens-Harald Jenssen (Seacloud), Liza-Mari Widnes Isaksen (Salmar), Hege Steffensen (Hemis), Morgan Degerstrøm (Vardøbruket), Terje Aunevik (Pole Position Logistics) og Vegard Berge Uglebakken (Æventyr) er styremedlemmer. Geir Henning Wintervoll (Finnfjord) og Anniken Karlsen (Polarklipp) er styrets varamedlemmer.

Powered by Labrador CMS