Solid av Svalnardo

Det ble ikke finale på de sju jentene i Sirkus Svalnardo i Norske talenter. Men de fikk masse skryt fra dommerne.

Jentene i Svalnardo fra Longyearbyen gjorde en fin innsats i semifinalen i Norske talenter, men gikk ikke videre til finalen. Bak fra venstre: Amalie Prytz, Vår Eide Aunevik, Thale Snibsøer og Liv-Anna Ringheim. Foran fra venstre: Vilde Olsbakk Rønning, Pia Bronken Eidesen og Niva Stiberg Hansen.
Publisert

De sju jentene fra Longyearbyen har øvd hyppig siden de deltok på audition og dommerutvelgelse i TV2-programmet Norske talenter, der de gikk videre til semifinalen. Det syntes også på den direktesendte framførelsen på TV-kanalen fredag kveld. Bevegelsene satt bedre, og takten til musikken var også hakkete hvassere. Luftakrobatikken i tissuen var også bedre synkronisert.

– Det dere gjør er veldig uvanlig, og det er veldig vakkert å se på. Jeg regner med at alle på Svalbard er veldig stolte av dere, sa dommer Bjarne Brøndbo etter framførelsen.

– Dere har inspirert så mange til å henge i gardinene hjemme, sa Brøndbos meddommer Mia Gundersen.

– Dere har mye å gå på, men det er jo det som er så gøy. Fortsett med dette, så blir det veldig bra, la hun til.

Linn Skåber var mer poetisk i sin bedømming.

– Dere minner meg om like snøkrystaller fra Svalbard. Dere må jobbe med å bli enda mer like i det dere gjør, så blir det veldig veldig bra. Dere gjør meg glade, sa hun.

Desverre ble det ikke noen finale på jentene fra Longyearbyen. I knallhard konkurranse ble det densegruppa Aces Crew og sangeren Lars Hansen som gikk videre til finalen.

Reiseleder Kristine Myrbostad sier at stemningen likevel er god i gjengen.

– Jeg synes de var kjempeflinke. Det var veldig hard motstand i dag, med veldig flinke folk. Vi er fornøyd, sier hun.

Powered by Labrador CMS