Per Gunnar (52) blir ny reiselivssjef

Ronny Brunvolls erstatter er klar.

Den nye reiselivssjefen tiltrer stillingen 1. januar 2019.
Den nye reiselivssjefen tiltrer stillingen 1. januar 2019.
Publisert

Styret i Svalbard Reiselivsråd har ansatt Per Gunnar Hettervik som ny reiselivssjef og daglig leder for Visit Svalbard AS.

Hettervik tar over stafettpinnen fra Ronny Brunvoll.

– Dette er en engangsmulighet som jeg ikke på noen måte ville la gå fra meg. Jeg kan ikke tenke meg en mer eksotisk, utfordrende og eventyrlig destinasjon, sier han.

Les også: Ronny gir seg som reiselivssjef

«Den påtroppende reiselivssjefen har en allsidig bakgrunn, og et stort nettverk både i Norge og internasjonalt. I dag er han ansatt som seniorkonsulent i Norwegian Centre of Expertise Tourism Fjord Norway, hvor han er rådgiver og fasilitator innen opplevelsesturisme», skriver Visit Svalbard i en pressemelding.

Les også: Henrik (31) blir ny tekniker på kulturhuset

52-åringen fra Tysvær kommune i Rogaland har tidligere vært reiselivssjef i Suldal Reiselivslag og Tysvær kommune. Han har også bygget opp et kurs- og konferansesenter som han har drevet i 20 år.

Les også: Reiselivssjefen har fått seg ny jobb

Styreleder Ronny Strømnes i Svalbard Reiselivsråd er godt fornøyd med ansettelsen, og mener at Hettervik har en spennende og ytterst relevant CV.

– Per Gunnar Hetterviks bakgrunn innen blant annet utvikling av opplevelsesturisme, digitalisering og fokus på ressurs- og besøksforvaltning er noe av det vi mener er riktig og viktig for Visit Svalbard og det lokale reiselivet i fremtiden, sier Strømnes.

Per Gunnar Hettervik tiltrer stillingen 1. januar 2019.

Powered by Labrador CMS