Klar for kulinarisk langweekend?
Smak Svalbard på en gaffel
Kortreist rype eller reinsdyr? Med smaksopplevelser fra hele verden? Jo da, det er denne helgen alt skjer i Longyearbyen.
Kokk Steve Daldorff Torgersen lar gjerne Hege Giske få en smak av arktisk laks. Sammen ønsker de å fylle sentrum med liv og røre.
Foto: Per Annar Holm
For sjette år på rad arrangeres Smak Svalbard, denne gang i perioden fra onsdag til søndag.
Festivalgeneral Hege Giske er strålende fornøyd med det smaksspekkede programmet:
– Gjennom denne langhelgen kan du lære mer om Svalbards spennende historie og utnyttelse av våre unike, lokale råvarer, forteller Giske.
1 måned digitalt abonnement
Digital måned
10,- den første måneden, deretter 203,- per måned
for 1 måned
Bestill her
1 år papir og digitalt abonnement
Komplett HELÅR.
2138,-
for 12 måneder
Bestill her
6 måneder papir og digitalt abonnement
Komplett halvår.
1215,-
for 6 måneder
Bestill her
1 år digitalt abonnement
Digitalt helår
1600,-
for 12 måneder.
Bestill her
6 måneder digitalt abonnement
Digitalt halvår
950,-
for 6 måneder
Bestill her
1 år komplett sør for Bodø
2578,-
Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-
Bestill her
6 måneder komplett sør for Bodø
1435,-
Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-
Bestill her