Klar for kulinarisk langweekend?

Smak Svalbard på en gaffel

Kortreist rype eller reinsdyr? Med smaksopplevelser fra hele verden? Jo da, det er denne helgen alt skjer i Longyearbyen.

Kokk Steve Daldorff Torgersen lar gjerne Hege Giske få en smak av arktisk laks. Sammen ønsker de å fylle sentrum med liv og røre.
Kokk Steve Daldorff Torgersen lar gjerne Hege Giske få en smak av arktisk laks. Sammen ønsker de å fylle sentrum med liv og røre.
Publisert Sist oppdatert

For sjette år på rad arrangeres Smak Svalbard, denne gang i perioden fra onsdag til søndag.

Festivalgeneral Hege Giske er strålende fornøyd med det smaksspekkede programmet:

– Gjennom denne langhelgen kan du lære mer om Svalbards spennende historie og utnyttelse av våre unike, lokale råvarer, forteller Giske.

Bli abonnent på Svalbardposten

Hvilket abonnement passer for deg?

Alle abonnement blir automatisk fornyet til ordinær pris og løper til det blir sagt opp.

1 måned digitalt abonnement

Digital måned

10,- den første måneden, deretter 190,- per måned

for 1 måned

Bestill her

1 år papir og digitalt abonnement

Komplett HELÅR.

1980,-

for 12 måneder

Bestill her

6 måneder papir og digitalt abonnement

Komplett halvår.

1125,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år digitalt abonnement

Digitalt helår

1380,-

for 12 måneder.

Bestill her

6 måneder digitalt abonnement

Digitalt halvår

860,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år komplett sør for Bodø

2430,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

6 måneder komplett sør for Bodø

1345,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS