Se, vi har fått ny nettside!

Svalbardposten gjenoppstår i ny drakt og med ny leverandør av nettsiden. Vi håper hele opplevelsen av nettsiden blir en like stor fryd for leserne som det er for oss.

Lansering: Ansvarlig redaktør Børre Haugli har gledet seg lenge til å kunne vise fram den nye nettsiden. Nå er den endelig her.
Lansering: Ansvarlig redaktør Børre Haugli har gledet seg lenge til å kunne vise fram den nye nettsiden. Nå er den endelig her.
Publisert Sist oppdatert

– Det har vært en lang prosess, men nå har vi endelig lansert nye nettsider og ny innlogging. Vi er strålende fornøyde med å kunne tilby våre lesere et enda bedre tilbud og leseropplevelse, sier redaktør Børre Haugli.

Haugli forteller at han begynte å lete etter en ny løsning for cirka ett år siden. I starten var det tre leverandører han gikk inn i dialog med. I dag er løsningen endelig på plass etter litt om og men.

– Grunnen til at vi valgte Labrador var fordi verktøyet var konstruert slik at vi på en enkel måte kan designe vår identitet. Den gir oss mye større muligheter og vi får utnyttet flatene bedre, sier Haugli.

Saker vil ligge åpent

Med ny løsning på plass vil det bli litt omstilling for leserne og abonnentene våre. Derfor velger vi å gjøre alt litt enklere den første tiden.

– Fra i dag og til og med 06.00 mandag vil alle saker på Svalbardposten.no ligge åpen, sier Haugli.

– Da vi går over til ny abonnementsleverandør må alle logge seg inn på nytt. Det er bare å følge bruksanvisningen som også er sendt ut på e-post. Det vil sikkert bli litt armer og bein iP begynnelsen, men jeg er hundre prosent sikker på at dette er løsninger alle vil bli fornøyd med. Vi ber om litt tålmodighet, men håper at alt skal sitte fra første dag, sier han.

Haugli sier også at de nye flatene vil fungere bedre for de som ønsker å bruke Svalbardposten til annonser og mener dette er et viktig steg videre for avisen.

– Vi håper også våre annonsører vil like vårt nye utseende og vi vil kunne tilby bedre og flere flater. Framtiden ligger i digital annonsering, og derfor må vi fornye oss på markedssiden også, sier Haugli.

Slik logger du inn

For å gjenta hvordan du logger inn på nytt kan du følge denne bruksanvisningen:

For å gi deg en bedre leseropplevelse oppgraderer vi vår side og abonnementssystem.

Som en del av denne endringen er vi også nødt til å be deg om å lage nytt passord ved innlogging da passordet til den kontoen til den gamle nettsiden ikke vil fungere.

Dette gjør du ved å bruke funksjonen for glemt passord under innlogging. Steg for steg beskrives her:

Gå til: https://svalbardposten-s4.azurewebsites.net/customer/

Trykk «Har du glemt ditt passord?»

Dette er første bilde du vil se når du skal logge inn.
Dette er første bilde du vil se når du skal logge inn.
Etter å ha trykket "har du glemt ditt passord?" ser det slik ut.
Etter å ha trykket "har du glemt ditt passord?" ser det slik ut.

Fyll inn din epostadresse, og trykk «Send e-post»

Slik ser det ut når du får mail om å endre passordet.
Slik ser det ut når du får mail om å endre passordet.

Følg lenken i eposten som du mottar og skriv inn nytt passord på minst 8 tegn, og du er klar.

Du kan nå gå til: https://svalbardposten.no/

Powered by Labrador CMS