Slutter som daglig leder i Visit Svalbard

Per Gunnar Hettervik fratrer sin stilling på dagen.

Per Gunnar Hettervik fratrer sin stilling som daglig leder i Visit Svalbard med umiddelbar virkning på grunn av familiesituasjonen på fastlandet.
Per Gunnar Hettervik fratrer sin stilling som daglig leder i Visit Svalbard med umiddelbar virkning på grunn av familiesituasjonen på fastlandet.
Publisert

I en pressemelding skriver Visit Svalbard at Hettervik slutter på grunn av endring i familiesituasjonen.

– Hettervik ønsker å være nærmere sin familie på fastlandet, og avslutter derfor sitt engasjement med umiddelbar virkning. Dette er i overenskomst med styret og administrasjon, står det i pressemeldingen.

Styreformann Ronny Strømnes sier til Svalbardposten at Per Gunnar Hettervik har gjort en god jobb for Visit Svalbard og at de ønsker ham lykke til videre. Strømnes er opptatt i styremøte tirsdag formiddag og kan ikke kommentere saken ytterligere.

Prosessen med å finne Hetterviks etterfølger vil bli satt i gang i løpet av kort tid. I mellomtiden vil selskapets forpliktelser bli ivaretatt av styret og administrasjon.

– Vi jobber nå med å få ut en utlysing i løpet av kort tid, sier Strømnes.

52-åringen fra Tysvær kommune i Rogaland har tidligere vært reiselivssjef i Suldal Reiselivslag og Tysvær kommune. Han har også bygget opp et kurs- og konferansesenter som han har drevet i 20 år.

Hettervik tiltrådte stillingen som daglig leder 1. januar 2019. Han tok over jobben etter Ronny Brunvoll.

Powered by Labrador CMS