Staten gir – du får

Statens hus bygger om og gir bort inventar.

Publisert

For ombyggingsprosjektet Statens hus Longyearbyen har vi som ett miljøtiltak planlagt en «åpen dag» for Longyearbyens befolkning. Tanken er at de kan hente de bygningsdelene som kan gjenbrukes andre steder, samt løst inventar fra kontorer som ikke lengre er i bruk.

Planen er å gjennomføre åpen dag allerede førstkommende torsdag.

Statsbygg skal sammen med LNS og deres underentreprenører i gang med ombygging av andre etasje i Post og Bank, i den forbindelse ønsker vi å invitere Longyearbyens befolkning til «åpen dag» førstkommende torsdag 04.02.21. Med hensyn til smittevern planlegger vi å gjennomføre dette i grupper av 10 personer i 30 min bolker, med bruk av munnbind. Dersom du ønsker å melde deg på send en mail til Kathinkagunnestad.martinsen@statsbygg.no, så vil du få tildelt en tid mellom klokken 10 og 14. Tidspunkt fordeles etter «førstemann til mølla» prinsippet.

Noe av det som gis vekk er:

Kontorpulter

Kontorstoler

Øvrig kontormøblement

Kjøkkeninnredning

Innvendige dører i nydelig blåfarge

2 lags isoler vinduer


En ytterdør

Løst inventar må dere selv bære ut, fast inventar vil demonteres av LNS på ett senere tidspunkt. Vi vil da føre en oversikt over hvem som skal ha hva og ta kontakt når det er klart for henting.

Vi håper flere ønsker å bidra til gjenbruk!

Powered by Labrador CMS