Travel natt for politiet

Natt til søndag ble en mann kjørt til sykehus etter husbråk. En kvinne kjørte utfor veien og en beruset mann måtte ha hjelp for å finne veien hjem.

En person ble lagt inn på sykehuset til observasjon natt til søndag.
En person ble lagt inn på sykehuset til observasjon natt til søndag.
Publisert

Natt til søndag ble hektisk for politi og brannvesen. I 22-tiden rykket brannvesenet ut til en bolig der det var stor røykutvikling. De som bor i huset er på ferie, men brannvesenet ble varslet gjennom direktevarslingssystemet.

– Etter søking med varmesøkende kamera viste det seg at røyken kom fra varmgang i et internt varmeanlegg. En slags tørrkoking. Politiet oppretter en undersøkelsessak, sier sysselmannsførstebetjent Lisbeth Hansen.

Fant ikke hjem

Litt etter midnatt ble en tilreisende mann i 60-årene, som ikke var i stand til å ta vare på seg selv, kjørt hjem av politiet.

– Vi måtte ha hjelp av drosjenæringen i byen for å finne ut hvor mannen bodde. Han ble til slutt gjenforent med familien han er her med, sier Hansen.

Utforkjøring
En fastboende kvinne i 30-årene kjørte utfor veien i krysset ved Unis rundt midnatt.

– Kvinnen fikk sleng på bilen i svingen og sklei ned i grøfta. Det er ikke mistanke om promille. Kvinnen var bare uerfaren med dette føret, sier sysselmannsførstebetjenten.

Husbråk
Senere på natta, rundt klokken 04 ble politiet tilkalt på grunn av krangel og fyll.

– Det var slåssing i en leilighet. En fastboende mann i begynnelsen av 30-årene ble kjørt til sykehuset og ivaretatt av helsevesenet. Han har lagt der til observasjon i natt, sier Hansen.

Powered by Labrador CMS