Verden rundt med sushi

Etter fire år i Kambodsja flyttet Sten-Erik Allikas (37) til Longyearbyen for å starte sushirestaurant.

Sten-Erik Allikas demonstrerer sushilaging for fotografen og sine to ansatte kokker, Dilan Leijon og Winsley Quiambao.
Sten-Erik Allikas demonstrerer sushilaging for fotografen og sine to ansatte kokker, Dilan Leijon og Winsley Quiambao.
Publisert

Det var en stor overgang, innrømmer Allikas.

Kokken med det norsk-klingende fornavnet Sten-Erik startet sushirestauranten «Nuga Sushi & Noodles» på The Vault i november. Han har selv satt sammen og laget alle menyene. Nå har han seks ansatte og de leverer sushi døgnet rundt.

– De første ukene var det mye å gjøre. Folk hadde savnet sushi etter at den tidligere sushirestauranten i Lompensenteret, «Sushikita», la ned for en tid tilbake, sier Allikas.

Bli abonnent på Svalbardposten

Hvilket abonnement passer for deg?

Alle abonnement blir automatisk fornyet til ordinær pris og løper til det blir sagt opp.

1 måned digitalt abonnement

Digital måned

10,- den første måneden, deretter 190,- per måned

for 1 måned

Bestill her

1 år papir og digitalt abonnement

Komplett HELÅR.

1980,-

for 12 måneder

Bestill her

6 måneder papir og digitalt abonnement

Komplett halvår.

1125,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år digitalt abonnement

Digitalt helår

1380,-

for 12 måneder.

Bestill her

6 måneder digitalt abonnement

Digitalt halvår

860,-

for 6 måneder

Bestill her

1 år komplett sør for Bodø

2430,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

6 måneder komplett sør for Bodø

1345,-

Full digital tilgang, eAvis og papirutgaven én gang i uken.
Portotillegg pr. avis fra Bodø og sørover pålydende kr 10,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS