DEBATT VALG 2023

– Vi er på vei inn i en tid med utfordringer og muligheter som krever klokskap, samarbeid og besluttsomhet

Vi er forpliktet til å bygge broer mellom ulike synspunkter og finne løsninger som tjener fellesskapet på best mulig måte, skriver lokalstyrelederkandidat Celine Ueland Anderssen.

Celine Anderssen er lokalstyrelederkandidat for Høyre.
Publisert

Det er med stolthet jeg introduserer Svalbard Høyre sitt partiprogram for den kommende perioden.

Vi er på vei inn i en tid med utfordringer og muligheter som krever klokskap, samarbeid og besluttsomhet. Svalbard Høyre er forpliktet til å lede an i arbeidet med å forme en samfunnsagenda som ivaretar alle sine behov og ambisjoner, og som tar det sårbare arktiske samfunnet på alvor. Vårt program er ikke bare en liste over politiske løfter, men et veiskilt som reflekterer vår dype forståelse for vårt samfunns mangfold og kompleksitet.

I dette programmet vil du finne våre tiltak og strategier for å håndtere spørsmål som er sentrale for vår tid: fri ferdsel, mental helse, bolig, energi, infrastruktur og bli-lyst. Alt dette skal gå hånd-i-hånd med bærekraftig utvikling, sosial inkludering, utdanningsmuligheter og kultur. Vi er forpliktet til å bygge broer mellom ulike synspunkter og finne løsninger som tjener fellesskapet på best mulig måte.

Vårt arbeid hviler på samarbeid og åpen dialog og vårt program er et resultat av samspillet mellom oss alle – en kollektiv innsats for å forme vår fremtid.

Jeg vil takke alle som har bidratt til utviklingen av dette programmet, for sammen har vi klart skapt en visjon som vi er stolte av, og som vil veilede oss i arbeidet med å skape en bedre fremtid for oss alle.

La oss gå fremover med målbevissthet, optimisme og et urokkelig engasjement for å gjøre vårt lille samfunn til et mer inkluderende og bærekraftig sted for både nåværende og kommende generasjoner.

Med vennlig hilsen,

Celine Ueland Anderssen

Lokalstyrelederkandidat

Svalbard Høyre

Powered by Labrador CMS